Top Menu

Slideshow CK

Proširujemo dosadašnje usluge tako da iz vodeće lokalne savjetodavne tvrtke postanemo obrazovni centar koji će klijentima ponuditi obrazovanje snažno oslonjeno na najbolju poslovnu praksu i poslovno savjetovanje podržano vrhunskom edukacijom.
Promoviramo i primjenjujemo načela ISO 9001 norme i u potpunosti prihvaćamo profesionalni kodeks Udruge poslovnih savjetnika.
Swing Paperless Office
Nudimo vrhusnko softversko rješenje naših dugogodišnjih partnera, tvrtke SWING Informatika, svima koji žele radikalno unaprijediti svoje poslovanje!

Bespovratna sredstva za TOKMADŽIĆ INOX d.o.o.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U rujnu 2016. godine počela je suradnja s tvrtkom Tokmadžić INOX d.o.o. s ciljem da se dobiju bespovratna sredstva za nabavku CNC stroja. Nakon dugog iščekivanja pozitivne odluke od strane Ministarstva poduzetništva i obrtništva tijekom svibnja 2017. godine smo dobili potvrduo odobrenju projekta. Nažalost od tog trenutka još su protekli mjeseci kroz koje smo periodički primali informacije što su sljedeći koraci ... i koraci ... pa sve do trenutka potpisivanja ugovora u listopadu, te napokon isplate avansa u siječnju 2018. 

Za prijavljen projekt pod nazivom "POVEĆANJE IZVOZA VRHUNSKE INOX BRAVARIJE", dobivena su sredstva u vrijednosti od 250.000 kuna (okvirno 64% bespovratnih sredstava). Dobivena sredstva će tvrtki omogućiti zapošljavanje novih radnika,  mogućnost izrade složenih proizvoda vrhunske kvalitete uz veću produktivnost. Dio proizvodno-uslužnog asortimana može se vidjeti na stranicama: http://www.tokmadzic.hr 

Inače tvrtka je u stalnoj potrazi za kvalitetnim radnicima iz metaloprerađivačke struke.

Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje

Kroz više od desetljeće rada tima poslovnih savjetnika za malo i srednje poduzetništvo profilirala se usluga koja povezuje teorijska znanja modernog menadžmenta za uspješnu primjenu.

Edukacija

Edukacija

Vjerujemo u funkcionalna rješenja - rješenje ne smije biti samo sebi svrhom, ono treba imati dodanu vrijednost za klijenta. Edukacija mora biti utemeljena na teorijskom znanju i dobroj praksi.

EU Fondovi i potpore

EU Fondovi i potpore

Članstvo u Europskoj uniji poticaj je da snažnije pokrenemo unutarnje reforme koje su važne za našu dobrobit kao i da očuvamo nacionalne i kulturne jedinstvenosti.

Normirani sustavi upravljanja

Normirani sustavi upravljanja

Bavimo se sustavom upravljanja kvalitetom od svog osnutka 1998. godine. U periodu do danas, na uvođenju sustava kvalitete prema standardu iz serije ISO 9000 radili smo sa više od 100 klijenata.