Top Menu

Slideshow CK

Proširujemo dosadašnje usluge tako da iz vodeće lokalne savjetodavne tvrtke postanemo obrazovni centar koji će klijentima ponuditi obrazovanje snažno oslonjeno na najbolju poslovnu praksu i poslovno savjetovanje podržano vrhunskom edukacijom.
Promoviramo i primjenjujemo načela ISO 9001 norme i u potpunosti prihvaćamo profesionalni kodeks Udruge poslovnih savjetnika.
Swing Paperless Office
Nudimo vrhusnko softversko rješenje naših dugogodišnjih partnera, tvrtke SWING Informatika, svima koji žele radikalno unaprijediti svoje poslovanje!

Seminar upravljanje projektima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Održani seminar 

 

 

Atmosfera na seminaru:

20140213 11014320140213 11021520140213 092746

Ocjena seminara: 

 

Image

 

Kritike: 

S obzirom na širinu/opsežnost teme smatram da 2 dana nisu dovoljna. Hvala! 

Malo vremena za kompleksu temu  

Trebalo nam je posebno naglasiti da napravimo izbor i pripremu projekta s naše strane, kako bi bolje iskoristili ovakvu radionicu! 

Tema seminara je preopširna za 2 dana predavanja  

Projektor je predaleko, sitno se vidjelo  

 

Pohvale: 

  

Hvala Vam na trudu, entuzijazmu i želji da prenesete znanje. Na dvodnevnom seminaru naučila sam puno, dobila informacije i rješenja i što je najvažnije podršku i pomoć. Najviše me se dojmila strast, ljubav i predanost poslu koji obavljate. 

Iva Šamanić Jureša 

  

--- 

  

Svakako Vas želim pohvaliti jer smatram da je ovakva radionica vrlo korisna i da bi ih trebalo češće organizirati.  

Možda su dva dana premalo za ovako kompleksnu temu ali uz pomoć dobivenih materijala lakše je pojmiti složenost pisanja projekta. Pri tom želim naglasiti iskustvo predavača koje je vrlo bitno jer je u mogućnosti potkrijepiti teorijski dio s primjerima iz prakse što pomaže stvaranju ukupne slike“. 

  

Samo naprijed i hvala još jednom! 

Ines Kovačević Perušić, Sveučilište u Rijeci 

  

--- 

To nam je trebalo! Pola smo napravili na radionicama, a ostatak trebamo završiti u firmi. 

Praktično i korisno.“ 

  

Saša Ukić, direktor 3t.cable d.o.o.

 

 

Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje

Kroz više od desetljeće rada tima poslovnih savjetnika za malo i srednje poduzetništvo profilirala se usluga koja povezuje teorijska znanja modernog menadžmenta za uspješnu primjenu.

Edukacija

Edukacija

Vjerujemo u funkcionalna rješenja - rješenje ne smije biti samo sebi svrhom, ono treba imati dodanu vrijednost za klijenta. Edukacija mora biti utemeljena na teorijskom znanju i dobroj praksi.

EU Fondovi i potpore

EU Fondovi i potpore

Članstvo u Europskoj uniji poticaj je da snažnije pokrenemo unutarnje reforme koje su važne za našu dobrobit kao i da očuvamo nacionalne i kulturne jedinstvenosti.

Normirani sustavi upravljanja

Normirani sustavi upravljanja

Bavimo se sustavom upravljanja kvalitetom od svog osnutka 1998. godine. U periodu do danas, na uvođenju sustava kvalitete prema standardu iz serije ISO 9000 radili smo sa više od 100 klijenata.