Top Menu

VERTEX BS d.o.o.

799

VERTEX BS d.o.o., projektiranje i izrada tehničke dokumentacije za brodove i plovne objekte 

  

Naša tvrtka osnovana je 2006. i od tada surađujemo sa norveškim partnerom tvrtkom VARD (www.vard.com) na projektima iz područja 'off-shore' brodogradnje. Radi se o sofisticiranim brodovima čija namjena je opsluživanje naftnih platformi, polaganje cjevovoda ili kabela, radovi na podvodnim konstrukcijama, manipulacija platformskim sidrima (npr. www.youtube.com/watch?v=SNgrhiB6KFg, www.youtube.com/watch?v=NCtx-bEHKVQ) 

  

Kako se posao razvijao zapošljavali smo nove ljude, organizacija je postajala sve složenija, upravljanje zahtjevnije. Kroz vrijeme smo shvatili da nam nedostaju upravljačka znanja i vještine. U 2013. krenuli smo u sustavnu edukciju vodećeg osoblja na području upravljanja ljudskim resursima. Program je bio organiziran od strane Instituta za menadžment iz Zagreba, gdje je g. Baštovanović bio predavač na temu praktična iskustva u razvoju organizacije od sistematizacije radnih mjesta do uvođenje sustava nagrađivanja. 

  

Zbog naših obaveza, ugovor smo potpisali 2014. te smo krenuli na put sustavnog razvoja organizacije. Do sada smo prošli niz tema i učvrstili organizacijske temelje kroz: definiranje organizacijske strukture, izrada opisa radnih mjesta, analiza postojeće strukture plaća i ukupnih troškova rada u odnosu na prihode. Značajni korak je usvajanje novog modela plaća u čijoj strukturi počinju dominirati motivacijski elementi vezani za učinak pojedinca. Vjerujemo u uspješnoj primjenu, koju ćemo finalizirati nakon ispitivanja organizacijske klime i razgovora s zaposlenima.  

 

VERTEX BS d.o.o., Hrvoje Sitar

Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje

Kroz više od desetljeće rada tima poslovnih savjetnika za malo i srednje poduzetništvo profilirala se usluga koja povezuje teorijska znanja modernog menadžmenta za uspješnu primjenu.

Edukacija

Edukacija

Vjerujemo u funkcionalna rješenja - rješenje ne smije biti samo sebi svrhom, ono treba imati dodanu vrijednost za klijenta. Edukacija mora biti utemeljena na teorijskom znanju i dobroj praksi.

EU Fondovi i potpore

EU Fondovi i potpore

Članstvo u Europskoj uniji poticaj je da snažnije pokrenemo unutarnje reforme koje su važne za našu dobrobit kao i da očuvamo nacionalne i kulturne jedinstvenosti.

Normirani sustavi upravljanja

Normirani sustavi upravljanja

Bavimo se sustavom upravljanja kvalitetom od svog osnutka 1998. godine. U periodu do danas, na uvođenju sustava kvalitete prema standardu iz serije ISO 9000 radili smo sa više od 100 klijenata.