Top Menu

Bespovratna sredstva za TOKMADŽIĆ INOX d.o.o.

U rujnu 2016. godine počela je suradnja s tvrtkom Tokmadžić INOX d.o.o. s ciljem da se dobiju bespovratna sredstva za nabavku CNC stroja. Nakon dugog iščekivanja pozitivne odluke od strane Ministarstva poduzetništva i obrtništva tijekom svibnja 2017. godine smo dobili potvrduo odobrenju projekta. Nažalost od tog trenutka još su protekli mjeseci kroz koje smo periodički primali informacije što su sljedeći koraci ... i koraci ... pa sve do trenutka potpisivanja ugovora u listopadu, te napokon isplate avansa u siječnju 2018. 

Za prijavljen projekt pod nazivom "POVEĆANJE IZVOZA VRHUNSKE INOX BRAVARIJE", dobivena su sredstva u vrijednosti od 250.000 kuna (okvirno 64% bespovratnih sredstava). Dobivena sredstva će tvrtki omogućiti zapošljavanje novih radnika,  mogućnost izrade složenih proizvoda vrhunske kvalitete uz veću produktivnost. Dio proizvodno-uslužnog asortimana može se vidjeti na stranicama: http://www.tokmadzic.hr 

Inače tvrtka je u stalnoj potrazi za kvalitetnim radnicima iz metaloprerađivačke struke.

Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje

Kroz više od desetljeće rada tima poslovnih savjetnika za malo i srednje poduzetništvo profilirala se usluga koja povezuje teorijska znanja modernog menadžmenta za uspješnu primjenu.

Edukacija

Edukacija

Vjerujemo u funkcionalna rješenja - rješenje ne smije biti samo sebi svrhom, ono treba imati dodanu vrijednost za klijenta. Edukacija mora biti utemeljena na teorijskom znanju i dobroj praksi.

EU Fondovi i potpore

EU Fondovi i potpore

Članstvo u Europskoj uniji poticaj je da snažnije pokrenemo unutarnje reforme koje su važne za našu dobrobit kao i da očuvamo nacionalne i kulturne jedinstvenosti.

Normirani sustavi upravljanja

Normirani sustavi upravljanja

Bavimo se sustavom upravljanja kvalitetom od svog osnutka 1998. godine. U periodu do danas, na uvođenju sustava kvalitete prema standardu iz serije ISO 9000 radili smo sa više od 100 klijenata.