Top Menu

Investirajte u energetsku učinkovitost uz sufinanciranje EU i postignite max. uštedu uz min. ulaganja

Članica smo EU - iskoristimo bespovratna sredstva! Investiraje u energetsku učinkovitost uz sufinanciranja EU i postignite max. uštede uz min. ulaganja.

Slovenski stručnjaci će predstavit primjere EU projekata kako su uspjeli osigurati 90% bespovratnih sredstava i postići za korisnika značajne uštede. Također će vam naši konzultanti predstaviti pojedine aktualne EU fondove u RH, te iskustva kod uvođenja ISO 50001, gdje je dokazana godišnja ušteda preko 100.000 kuna.

Seminar " Slovenska iskustva u energetskim projektima uz sufinanciranje EU, otvoreni EU fondovi za energetsku učinkovitost u RH te uvođenje i rezultati primjene sustava upravljanja energijom - ISO 50001"

 

Gdje?

u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Carrarina 5, Pula

Kada?

petak 12.07.2013. od 8:00-14:00

Cijena?

1.190,00 kn+pdv

Za prijave do 08.07. odobravamo 10% popusta i dodatnih 10% za 2 i više polaznika iz iste tvrtke. U cijenu su uključeni materijali i ručak.

Na ovom seminaru predstavit ćemo vam više tema temeljenih na iskustvu samih predavača (tri konzultanta i arhitekt).

Sadržaj seminara

1.Blok 8-11:00 h

  • Izvori sufinanciranja u RH za energetsku učinkovitost
  • Sustav upravljanja energetskom učinkovitošću; ISO 50001:2011- uvođenje - primjena rezultati
  • Nadzor i analiza potrošnje energije

Ručak 11:00-12:00 h

2. Blok 12:00-14:00 h

  • Iskustva slovenskih konzultanata i arhitekta u energetskim projektima: učinkovito korištenja električne energije, primjena OIE i energetska sanacija zgrada
  • Financiranje energetskih projekata: izvori bespovratnih potpora, opravdani troškovi, povrat investicija
  • ESCO model; prednosti-slabosti-problemi
  • Obnova industrijske i javne rasvjete: predstavljanje rezultata realiziranih projekata: Tuš, Litostroj, Lesonit, Kovis i Kovintrade

 

Predavači su:

Aleš Becele, (arhitekt, Studio NARIS d.o.o. Ljubljana) je jedan od prvih nezavisnih stručnjaka za odobravanje certifikata energetske učinkovitosti s dugogodišnjim iskustvom u planiranju i projektiranju energetskih sanacijskih mjera.

Anita Majstrović Dukić, (konzultant, Consultor d.o.o. Rijeka) kao savjetnik vodila je više od 40 projekata uvođenja normi ISO 9001 (kvaliteta), ISO 14001 (zaštita okoliša), OHSAS 18001 (zaštita na radu) i ISO 50001 (energetska učinkovitost). Prva u Hrvatskoj primijenila je normu ISO 50001. Lead Auditor je za norme ISO 9001 i ISO 14001 te posjeduje certifikat za europskog menadžera kvalitete - EQS Quality Systems Managera. Također je HAMAG-ov (Hrvatska agencija za malo gospodarstvo) certificirani konzultant za malo i srednje poduzetništvo.

Jernej Moškon,(direktor, Institut za razvojne politike i Evropsku kooperaciju d.o.o. Ljubljana) specijalist i savjetnik za traženje izvora financiranja, načina isplata bespovratnih sredstava i pripreme projekta energetske sanacije.

Željka Stojičić, (voditelj projekta, Institut za razvojne politike i Evropsku kooperaciju d.o.o.Ljubljana) rad u području savjetovanja i izrade investicijske dokumentacije, prijavne dokumentacije za natječaje i upravljanja natječajne procedure.

 Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte

na tel: 051 329 230, mob: 091 329 2300 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt osoba: Anita Majstrović Dukić

Više o nama i našim uslugama možete saznati na www.consultor-ri.hr

Pomažemo klijentima raditi kvalitetnije kako bi bili uspješniji od konkurencije i zadovoljni poslom

Consultor d.o.o. Pletenci 43, Rijeka - Tel: 051 329 230 - Fax: 051 329 231.

 

Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje

Kroz više od desetljeće rada tima poslovnih savjetnika za malo i srednje poduzetništvo profilirala se usluga koja povezuje teorijska znanja modernog menadžmenta za uspješnu primjenu.

Edukacija

Edukacija

Vjerujemo u funkcionalna rješenja - rješenje ne smije biti samo sebi svrhom, ono treba imati dodanu vrijednost za klijenta. Edukacija mora biti utemeljena na teorijskom znanju i dobroj praksi.

EU Fondovi i potpore

EU Fondovi i potpore

Članstvo u Europskoj uniji poticaj je da snažnije pokrenemo unutarnje reforme koje su važne za našu dobrobit kao i da očuvamo nacionalne i kulturne jedinstvenosti.

Normirani sustavi upravljanja

Normirani sustavi upravljanja

Bavimo se sustavom upravljanja kvalitetom od svog osnutka 1998. godine. U periodu do danas, na uvođenju sustava kvalitete prema standardu iz serije ISO 9000 radili smo sa više od 100 klijenata.