Top Menu

EU fondovi i nacionalni programi potpora

EU fondovi i nacionalni programi potpora odličan su način sufinanciranja bespovratnim sredstvima  poduzetničke ideje.

Takve je ideje nužno prezentirati i opisati kroz projektni prijedlog zadovoljavajući uvjete natječaja. Natječaji znaju biti šaroliki što se tiče zahtjeva i uvjeta stoga treba pažljivo pristupiti čitanju i uputama iz istih.

Consultor nudi potrebnu stručnosti u izradi i provedbi projektnih prijedloga koje prati dugogodišnje iskustvo.  Ukoliko bi zbrojili sredstva koja smo osigurali jednom od naših klijenata kroz dugogodišnji zajednički rad radilo bi se o iznosu od 2 mil. kn.

Prije donošenja konačne odluke o prijavi i izradi natječajne dokumentacije preporučamo nekoliko koraka:

potpore

Zašto su ti koraci važni? Zato jer nam daju uvid da li je subjekt kandidat za prijavu,  koje su prednosti i nedostatci projekte ideje, da li je i na koji način moguće utjecati na utvrđene nedostatke. Nakon zaključka i donošenja konačne odluke pristupa se izradi projektne dokumentacije.

Obratite nam se i bez obaveza provest ćemo analizu projektne ideje. 

 

 

Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje

Kroz više od desetljeće rada tima poslovnih savjetnika za malo i srednje poduzetništvo profilirala se usluga koja povezuje teorijska znanja modernog menadžmenta za uspješnu primjenu.

Edukacija

Edukacija

Vjerujemo u funkcionalna rješenja - rješenje ne smije biti samo sebi svrhom, ono treba imati dodanu vrijednost za klijenta. Edukacija mora biti utemeljena na teorijskom znanju i dobroj praksi.

EU Fondovi i potpore

EU Fondovi i potpore

Članstvo u Europskoj uniji poticaj je da snažnije pokrenemo unutarnje reforme koje su važne za našu dobrobit kao i da očuvamo nacionalne i kulturne jedinstvenosti.

Normirani sustavi upravljanja

Normirani sustavi upravljanja

Bavimo se sustavom upravljanja kvalitetom od svog osnutka 1998. godine. U periodu do danas, na uvođenju sustava kvalitete prema standardu iz serije ISO 9000 radili smo sa više od 100 klijenata.