Top Menu

Poziv na besplatno promotivno predavanje

Poziv na besplatno promotivno predavanjeHrvatska Gospodarska Komora i Consultor održavaju besplatni seminar za poduzetnike sa temom Upravljanje projektima. Seminar u trajanju od 3h će se održati u utorak 30.09. sa početkom u 10h.

Projekti su svugdje oko nas… Doista, danas je to često spominjana riječ koju čujemo na televiziji, u novinama, na Internetu, od strane poslovnih ljudi, političara, nevladinih organizacija... Svi oni spominju projekte u različitim kontekstima: kapitalne investicije, istraživanje i razvoj, razna restrukturiranja ili transformacije koji će nam na ovaj ili onaj način pomoći i olakšati poslovanje. No u praksi stvari najčešće drukčije funkcioniraju zbog nedostatka praktičnog znanja o tome što je projekt i kako ga planirati i voditi. Sadržaj predavanja:

  • uvodni pozdrav organizatora
  • predstavljanje - Consultor d.o.o.
  • Osnovne informacije o važnosti upravljanja projektima
  • prednosti programa edukacije o upravljanju projektima
  • Radionica: Upitnik - stanje upravljanja projektima u vlastitoj organizaciji
  • Prezentacija softverskog alata za planiranje i praćenje projekata - MS Project Server

Trajanje predavanja - 3hAko Vam je dosta:
  • nespremnosti kod svakog novog ugovora ili većeg posla
  • stalnog ponavljanja neuspjeha na projektima
  • neosposobljenih ljudi koji trebaju voditi kritične poslove za život poduzeća
  • da Vas naručitelj proziva jer Vam poslovi traju 8 umjesto 6 mjeseci, koštaju 25% više nego što su ugovoreni i jer ne postižete dogovorenu kvalitetu


Gdje? Kada? Koliko?

HGK Rijeka
Bulevar oslobođenja 23
51000 Rijeka
30.09.2008 od 9:00 do 13:00h

Cijena: Besplatno - 0 Kn

Program organiziran u suradnji sa:

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Rijeka

Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje

Kroz više od desetljeće rada tima poslovnih savjetnika za malo i srednje poduzetništvo profilirala se usluga koja povezuje teorijska znanja modernog menadžmenta za uspješnu primjenu.

Edukacija

Edukacija

Vjerujemo u funkcionalna rješenja - rješenje ne smije biti samo sebi svrhom, ono treba imati dodanu vrijednost za klijenta. Edukacija mora biti utemeljena na teorijskom znanju i dobroj praksi.

EU Fondovi i potpore

EU Fondovi i potpore

Članstvo u Europskoj uniji poticaj je da snažnije pokrenemo unutarnje reforme koje su važne za našu dobrobit kao i da očuvamo nacionalne i kulturne jedinstvenosti.

Normirani sustavi upravljanja

Normirani sustavi upravljanja

Bavimo se sustavom upravljanja kvalitetom od svog osnutka 1998. godine. U periodu do danas, na uvođenju sustava kvalitete prema standardu iz serije ISO 9000 radili smo sa više od 100 klijenata.