Top Menu

Unaprijedite svoje poslovanje

Iskoristite priliku i poslušajte dugogodišnja praktična iskustva !

Na susretu kojeg organiziramo dati ćemo Vam više detalja o mogućnostima unapređenja Vašeg poslovanja kroz sistematizaciju radnih mjesta i uvođenje sustava kvalitete prema normi ISO 9001:2000.

Promotivno predavanje održati će se u srijedu 30.09. 2009. u 13:00 sati na adresi HGK-Komora Zagreb, Draškovićeva 45.*

*(zgrada hotela Sheraton, ulaz kod tramvajske stanice u Draškovićevoj). Preporučeni parking: Parkiralište Branimir centra, ulaz iz Domagojeve

Programi su namijenjeni vlasnicima tvrtki koji žele konkretna rješenja o stvaranju preduvjeta za praćenje radnog učinka i nagrađivanje djelatnika sa svrhom postizanja kvalitetnog razvoja svojeg poslovanja.

Tvrtke koje su spremne ulagati u vlastiti razvoj kroz program uvođenje sustava upravljanja kvalitetom povećavaju svoju konkurentnost, održivost na domaćem i stranom tržištu i spremnost za ulazak u Europsku uniju.

Što je ISO 9000:2000?

ISO 9000: 2000 je međunarodno prihvaćena serija normi namijenjena organizacijama svih veličina i djelatnosti koje žele unaprijediti svoje poslovanje. Uspostavljanje sustava upravljanja kvalitetom u skladu s ovom normom, pomaže tvrtkama da uspostave najbolju poslovnu praksu u izradi kvalitetnijeg proizvoda ili pružanju bolje usluge, uz postizanje bolje iskorištenosti resursa, što konačno dovodi i do većeg profita.

Što je Sistematizacija radnih mjesta?

Svaki zaposlenik predstavlja unikatan i neponovljiv izvor konkurentske prednosti.

Sistematizacija je kratak popis i opis poslova koje zaposlenici obavljaju na radnim mjestima. Svakom radnom mjestu koje ima određeni naziv odgovara i određeni popis i opis poslova. Popis i opis poslova u sistematizaciji smatraju se sastavnim dijelom ugovora o radu.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na promotivno predavanje sa slijedećim rasporedom:

 • 13:00 - 14:15 sati                  Sistematizacija radnih mjesta
 • 14:15 - 14:30 sati                  Pauza
 • 14:30 - 15:30 sati                  Sustav upravljanja kvalitetom- ISO 9001:2008
 • Molimo da Vaš dolazak potvrdite prijavom najkasnije do ponedjeljka, 28.09.2009. god.

  Za prijavnicu klikni ovdje.

  Poslovno savjetovanje

  Poslovno savjetovanje

  Kroz više od desetljeće rada tima poslovnih savjetnika za malo i srednje poduzetništvo profilirala se usluga koja povezuje teorijska znanja modernog menadžmenta za uspješnu primjenu.

  Edukacija

  Edukacija

  Vjerujemo u funkcionalna rješenja - rješenje ne smije biti samo sebi svrhom, ono treba imati dodanu vrijednost za klijenta. Edukacija mora biti utemeljena na teorijskom znanju i dobroj praksi.

  EU Fondovi i potpore

  EU Fondovi i potpore

  Članstvo u Europskoj uniji poticaj je da snažnije pokrenemo unutarnje reforme koje su važne za našu dobrobit kao i da očuvamo nacionalne i kulturne jedinstvenosti.

  Normirani sustavi upravljanja

  Normirani sustavi upravljanja

  Bavimo se sustavom upravljanja kvalitetom od svog osnutka 1998. godine. U periodu do danas, na uvođenju sustava kvalitete prema standardu iz serije ISO 9000 radili smo sa više od 100 klijenata.