Top Menu

EU Fondovi

Krajem studenog 2008. godine objavljeni su korisnici programa PHARE 2006 u segmentu 'Potpora podizanju konkurentnosti i izvoza hrvatskih malih i srednjih poduzeća'; čiji je institucionalni nositelj bilo Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva koje je odvojilo 700.000 €, dok je od strane EU odobreno 2.000.000 € bespovratnih sredstava (tzv. Grant Scheme) tj. ukupno 2.700.000 €.

Na razini Hrvatske apliciralo je stotinjak poduzeća od kojih je 66 formalno prošlo prvi krug selekcije (ispravnost dokumentacije), da bi nakon četvrtog kruga selekcije ostalo 24 kandidata, koji su u zadnjem tjednu morali opravdati budžete i nakon toga potpisati ugovor. Nažalost sedmero njih to nije uspjelo. Sva poduzeća koja su podnosila zahtjev morali su aplicirati za minimalno 50.000 € do maksimalno 100.000 €.

U suradnji s tvrtkom ALPRON gospodom Krešom i Maurom Štefančićem, radili smo na analizi organizacijskih problema i slabosti te razvoju ciljeva poboljšanja i povećanja konkurentnosti koji su pretočeni u natječajnu dokumentaciju. Unutar PGŽ ALPRON je jedina tvrtka koja je dobila bespovratna sredstva iz EU fondova.

 Pročitaj više o tome... 

Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje

Kroz više od desetljeće rada tima poslovnih savjetnika za malo i srednje poduzetništvo profilirala se usluga koja povezuje teorijska znanja modernog menadžmenta za uspješnu primjenu.

Edukacija

Edukacija

Vjerujemo u funkcionalna rješenja - rješenje ne smije biti samo sebi svrhom, ono treba imati dodanu vrijednost za klijenta. Edukacija mora biti utemeljena na teorijskom znanju i dobroj praksi.

EU Fondovi i potpore

EU Fondovi i potpore

Članstvo u Europskoj uniji poticaj je da snažnije pokrenemo unutarnje reforme koje su važne za našu dobrobit kao i da očuvamo nacionalne i kulturne jedinstvenosti.

Normirani sustavi upravljanja

Normirani sustavi upravljanja

Bavimo se sustavom upravljanja kvalitetom od svog osnutka 1998. godine. U periodu do danas, na uvođenju sustava kvalitete prema standardu iz serije ISO 9000 radili smo sa više od 100 klijenata.